Vi som undervisar i sommar

Lisa.jpg

Lisa Norén, Ashtangayoga, mån & tors kl ledd klass, ons & lör Mysore

(det går bra att komma redan kl 7.30 för er som vill kunna praktisera Mysore längre)

073-969 34 90
 

Lisa Norén undervisar i Ashtangayoga, både ledda klasser och Mysore style. Hon har de senaste åren undervisat på Yogashala Stockholm.

Lisa har tränat Ashtangayoga sedan 2008 och har gått en två-årig utbildning på Yogashala Stockholm, där hon gick som assistent åt Lisa Lalér som är KPJAYI-auktoriserad lärare.

Vid två tillfällen har Lisa Norén varit i Mysore i södra Indien och tränat för Sharath Jois. Att resa till Mysore har gett Lisa en djupare förståelse för Ashtangayogans metod och ursprung och hon planerar att resa dit igen när hon får möjlighet. Lisa har bott i Stockholm i många år men flyttade till Österlen våren 2019.

 

Ashtanga Yoga ledd klass:

Lisa går igenom yoga-andningen i början av klassen och leder sen eleverna genom Solhälsning A & Solhälsning B, stående positioner, några sittande positioner och en avslutande sekvens. Klassen passar dig som är ny till Ashtangayoga och dig med tidigare erfarenhet.

 

Ashtanga Yoga Mysore style:

Eleverna gör träningen i egen takt och Lisa ger individuell handledning till varje elev och justeringar vid behov. Den här klassen passar dig som har lite eller mycket erfarenhet av Ashtangayoga. Du behöver inte kunna ordningen på alla positioner, utan får hjälp med det om du behöver.

42653815_1923864590994421_76332644539784

Kristina Spegel, Yinyoga flera dagar i veckan och Yoga för stela män på söndagar 
076-052 66 52

Kristina är Yinyoga och meditationslärare med egen träning sedan 15 år tillbaka. Hon undervisar på Yogamovement och Yeshe Norbu Mindtrainingcenter i Stockholm och på längre retreats både i Stockholm och utomlands.

Yinyoga är en mjuk form av yoga som passar alla oavsett nivå eller tidigare erfarenhet. I yinyogan arbetar vi med bindväven som i princip omsluter allt i kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. För att komma åt bindväven behöver vi stanna länge i varje position, ca 3-5 min. På så sätt mjukar vi upp bindväven och blir mjuka och flexibla. Yinyogan hjälper dej att slappna av, öppna upp, släppa taget och komma till ro, det finns ingen strävan, ingen perfekt ställning, inget mål. Bara du och din kropp där ni är just nu. Det är bara att stanna kvar och andas.

Johanna.jpg

Johanna Nordmark, Vinyasa & Hatha v29 & 30
070-559 26 60

Johanna är en varm och empatisk yogalärare som guidar hennes elever till deras inre styrka och förståelse till att de är kapabla till så mycket mer! Hennes sätt att undervisa genomsyras av positivitet och uppmuntrande blandat med kunskap och teknik som är lätt att ta till sig och förstå. För Johanna är det viktigt att eleverna känner sig trygga och sedda för att kunna utmana där de är.

Johanna undervisar vinyasa som är inspirerade av många olika stilar som Ashtanga, Iyengar, Dharmayoga, Forrest och Bikramyoga. Klasserna är utformade för att skapa balans i kroppen och sinnet. Det förekommer framåtfäll, bakåtböj, vridningar, ståendeställningar, balans, armbalanser och höftställningar. Nivån på klassen är öppen och passar alla oavsett erfarenhet. Alla klasser innehåller pranayama, antingen i början eller i slutet.

Johanna har sin bas i Malmö där hon undervisar klasser, workshops, kurser och yogalärarutbildningar.

52550237_2132202103494001_66860698899851

Karin Sundén, Iyengaryoga
076-760 71 51

Karin har praktiserat yoga under många år, de senaste tio åren Iyengaryoga. Hon har en treårig yogalärarutbildning från Göteborgs yogacentrum och är certifierad Iyengaryogalärare.

Fördjupa gärna dina yogakunskaper med Iyengaryoga, Karin ger tydliga instruktioner för att hitta inre linjeringar i kroppen, med hjälp av redskap som bolster, klossar, stolar, bälten och filtar.

Josephine.jpg

Josephine Ivstam, Hatha, Vinyasa och Yinyoga
070-744 09 81

Josephine har yogat i 15 år och har 300 timmars utbildning från yogayama, varav 100 h Yin  med Sophie Ringsten samt gått teacher training med Rkm Acharya och Caroline Westling. 

Josephine undervisar på Sats och ibland på Yogayama i Stockholm, har även lite företagsklasser, undervisar mest Hatha och Yinyoga, tränar en del Mysore Ashtanga.