MellandagsYOGA

Varmt välkomna på yoga under mellandagarna på Mudita!

26-29 dec undervisar Johanna Nordmark Vinyasayoga varje dag kl 10-11.30.

2-6 januari undervisar Kerstin Bohne Hathayoga varje dag kl 10-11.30.

Pris 150kr/lektion, det går bra att betala med swish el kontant på plats.

Anmäl er gärna med sms senast kvällen innan!

Johanna.jpg

Johanna Nordmark, Vinyasa
070-559 26 60

Johanna är en varm och empatisk yogalärare som guidar hennes elever till deras inre styrka och förståelse till att de är kapabla till så mycket mer! Hennes sätt att undervisa genomsyras av positivitet och uppmuntrande blandat med kunskap och teknik som är lätt att ta till sig och förstå. För Johanna är det viktigt att eleverna känner sig trygga och sedda för att kunna utmana där de är.

Johanna undervisar vinyasa som är inspirerade av många olika stilar som Ashtanga, Iyengar, Dharmayoga, Forrest och Bikramyoga. Klasserna är utformade för att skapa balans i kroppen och sinnet. Det förekommer framåtfäll, bakåtböj, vridningar, ståendeställningar, balans, armbalanser och höftställningar. Nivån på klassen är öppen och passar alla oavsett erfarenhet. Alla klasser innehåller pranayama, antingen i början eller i slutet.

Johanna har sin bas i Malmö där hon undervisar klasser, workshops, kurser och yogalärarutbildningar.

Kerstin Bohne, Hathayoga
070-746 76 73

Jag bor på Mudita sedan 2017 med min lilla dotter och yogahunden Blå. Jag har praktiserat yoga sedan 2002 och gick en tvåårig Iyengaryoga lärarutbildning i Stockholm för Monica Haar 2011-2013, och har undervisat på Mudita sedan 2013. Jag har studerat för flera seniora internationella Iyengaryoga lärare och har tidigare praktiserat med flera Hathayoga lärare i Stockholm, bla Ulrika Norberg och restorative yoga med Sarah Jonsson på Yogayama.

Jag undervisar Hatha yoga med inslag av alignment från Iyengar och med redskap samt restorative yoga. Alla är välkomna, nybörjare som erfarna! Jag anpassar yoga positionerna efter elevernas individuella behov.