Energiterapi

IMG_0716.jpg

Jag heter Frida Ivarsson och titulerar mig som energiterapeut. Jag är utbildad Högkönslighetsterapeut, hypnoterapeut, yogalärare och har gått kurser i medial healingtherapy samt mediumskapskola. Energiterapi för mig innebär att man jobbar med nuet och allt det som påverkar nuet. Jag hjälper dig att få fatt på de energier som färgar och påverkar dig just nu. Jag jobbar mestadels intuitivt med undantag för en del hypnoterapibehandlingar, där specifika resultat önskas.

 

Behandlingar:

 

Energimassage/healing - Frigör stagnation i kroppen och skapar flöde.

 

Energi/högkänslighetsterapi och verktyg - Hjälp till att förstå energier och känslighet på ett djupdykande sätt där du kommer i direktkontakt med de rena energierna och snabbt kan frigöra dig från tyngd.

 

Hypnoterapi - är en terapiform där man i ett mentalt avslappnat tillstånd kontaktar det undermedvetna sinnet för att frigöra sig från sådant som det medvetna sinnet inte kan greppa. Mycket av det som hämmar oss som vuxna har sitt fäste i barn/ungdomen. Det kan behövas ett flertal sessioner för att nå det resultat man önskar. Hypnoterapi kan liknas med en dans, det går inte att tvinga någon att dansa men det går att lära sig att dansa. Alla kan lära sig att komma till ett mentalt avslappnat tillstånd, det är helt naturligt.

 

Bokningar: 070 - 386 21 58

eller e-post: fridaivarsson92@gmail.com