Vi som undervisar

Kerstin Bohne, Hathayoga - mjuk, för äldre, stela eller de som vill praktisera i ett lugnare tempo, måndagar kl 10-11.30.

Hathayoga, tisdagar och fredagar kl 9-10, söndagar kl 10-11.30.

Mamma&baby yoga, torsdagar kl 10-11, pris 100kr/gång, startar 22 april.

Restorative yoga fredagar kl 10.30-12.

070-746 76 73

Jag bor på Mudita sedan 2017 med min lilla dotter och yogahunden Blå. Jag har praktiserat yoga sedan 2002 och gick en tvåårig Iyengaryoga lärarutbildning i Stockholm för Monica Haar 2011-2013, och har undervisat på Mudita sedan 2013. Jag har studerat för flera seniora internationella Iyengaryoga lärare och har tidigare praktiserat med flera Hathayoga lärare i Stockholm, bla Ulrika Norberg och restorative yoga med Sarah Jonsson på Yogayama.

Jag undervisar Hatha yoga med inslag av alignment från Iyengar och med redskap samt restorative yoga. Alla är välkomna, nybörjare som erfarna! Jag anpassar yoga positionerna efter elevernas individuella behov.

Det går också bra att boka gratis prov-behandlingar dagtid hos mej i Kraniosakral-terapi, jag går en två-årig utbildning och övar mej gärna på att ge behandlingar.

Lisa Norén,

Ashtangayoga - ledd klass måndagar kl 18.30-20.00,

Ashtangayoga - Mysore lördagar 8-9.30 (vid fler än fyra deltagare finns även möjlighet för två klasser efter varandra kl 8-11, tala med Lisa när du reserverar din plats).

073-969 34 90
 

Lisa Norén undervisar i Ashtangayoga, både ledda klasser och Mysore style. Hon har de senaste åren undervisat på Yogashala Stockholm.

Lisa har tränat Ashtangayoga sedan 2008 och har gått en två-årig utbildning på Yogashala Stockholm, där hon gick som assistent åt Lisa Lalér som är KPJAYI-auktoriserad lärare.

Vid två tillfällen har Lisa Norén varit i Mysore i södra Indien och tränat för Sharath Jois. Att resa till Mysore har gett Lisa en djupare förståelse för Ashtangayogans metod och ursprung och hon planerar att resa dit igen när hon får möjlighet. Lisa har bott i Stockholm i många år men flyttade till Österlen våren 2019.

Ashtanga Yoga - Ledd klass, 

Lisa går igenom yoga-andningen i början av klassen och leder sedan eleverna genom Solhälsning A & B, stående positioner, några sittande positioner och en avslutande sekvens. 

Du får även lära dig om yogans tradition och filosofi.

Klassen passar dig som är helt ny till ashtanga yoga och dig med tidigare erfarenhet.

Det krävs inga förkunskaper eller förberedelser för att vara med, alla är varmt välkomna!

Ashtanga Yoga - Mysore style

Eleverna gör träningen i egen takt och Lisa ger individuell handledning till varje elev och justeringar vid behov. Den här klassen passar både dig som är helt ny till ashtanga yoga och dig som har mycket erfarenhet. Du behöver inte kunna ordningen på yogapositionerna, utan får hjälp med det om du behöver. 

 

Ashtanga Yoga kan utövas av alla, du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller vara rörlig och stark från början. Yogarörelserna anpassas efter individuella förutsättningar. Du som är nybörjare är varmt välkommen!

Om du har skador eller andra särskilda behov får du gärna berätta det innan klassen. Det kan i dessa fall vara mest lämpligt att komma på Mysore, där du får mer individuell handledning.

Yogamatta finns att låna.

 

© 2019 by Mudita yogastudio Österlen. Proudly created with Wix.com