Vi som undervisar

Kerstin Bohne, Hathayoga - mjuk, för äldre, stela eller de som vill praktisera i ett lugnare tempo, måndagar kl 10-11.30.

Hathayoga, tisdagar och söndagar kl 10-11.30.

Mamma&baby yoga, torsdagar kl 10-11, pris 100kr/gång.

Restorative yoga fredagar kl 10-11.30.

Mellandagsyoga 28-30 dec, 4-8 januari kl 10-11.30.

070-746 76 73

Jag bor på Mudita sedan 2017 med min lilla dotter och yogahunden Blå. Jag har praktiserat yoga sedan 2002 och gick en tvåårig Iyengaryoga lärarutbildning i Stockholm för Monica Haar 2011-2013, och har undervisat på Mudita sedan 2013. Jag har studerat för flera seniora internationella Iyengaryoga lärare och har tidigare praktiserat med flera Hathayoga lärare i Stockholm, bla Ulrika Norberg och restorative yoga med Sarah Jonsson på Yogayama.

Jag undervisar Hatha yoga med inslag av alignment från Iyengar och med redskap samt restorative yoga. Alla är välkomna, nybörjare som erfarna! Jag anpassar yoga positionerna efter elevernas individuella behov.

Lisa Norén,

Ashtangayoga - ledd klass måndagar from 31 aug 18.30-20.00

Ashtangayoga - Mysore lördagar 8-9.30 (det går bra att börja sin träning på egen hand från 7.30).

073-969 34 90
 

Lisa Norén undervisar i Ashtangayoga, både ledda klasser och Mysore style. Hon har de senaste åren undervisat på Yogashala Stockholm.

Lisa har tränat Ashtangayoga sedan 2008 och har gått en två-årig utbildning på Yogashala Stockholm, där hon gick som assistent åt Lisa Lalér som är KPJAYI-auktoriserad lärare.

Vid två tillfällen har Lisa Norén varit i Mysore i södra Indien och tränat för Sharath Jois. Att resa till Mysore har gett Lisa en djupare förståelse för Ashtangayogans metod och ursprung och hon planerar att resa dit igen när hon får möjlighet. Lisa har bott i Stockholm i många år men flyttade till Österlen våren 2019.

Ashtanga Yoga - Ledd klass

Lisa går igenom yoga-andningen i början av klassen och leder sedan eleverna genom Solhälsning A & B, stående positioner, några sittande positioner och en avslutande sekvens. 

Du får även lära dig om yogans tradition och filosofi.

Klassen passar dig som är helt ny till ashtanga yoga och dig med tidigare erfarenhet.

Det krävs inga förkunskaper eller förberedelser för att vara med, alla är varmt välkomna!

Måndagar kl 18.30-20.00 (start 31 aug)

 

Ashtanga Yoga - Mysore style

Eleverna gör träningen i egen takt och Lisa ger individuell handledning till varje elev och justeringar vid behov. Den här klassen passar både dig som är helt ny till ashtanga yoga och dig som har mycket erfarenhet. Du behöver inte kunna ordningen på yogapositionerna, utan får hjälp med det om du behöver.

Lördagar kl 8-9.30 (det går bra att börja sin träning på egen hand från 7.30).

 

Ashtanga Yoga kan utövas av alla, du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller vara rörlig och stark från början. Yogarörelserna anpassas efter individuella förutsättningar. Du som är nybörjare är varmt välkommen!

Om du har skador eller andra särskilda behov får du gärna berätta det innan klassen. Det kan i dessa fall vara mest lämpligt att komma på Mysore, där du får mer individuell handledning.

Yogamatta finns att låna.

Frida. Ivarsson, Yoga för högkänsliga - Energiyoga, 

070-386 21 58


Frida Ivarsson är utbildad yogalärare och högkänslighetsterapeut på en 1,5 årig utbildning och har själv praktiserat yoga i flera år och inom olika grenar. Hon har med sin utbildning förstått den terapeutiska biten av att frigöra känslor och stagnation av energier genom att använda kropp, själ och sinne i en union. Kroppens medvetenhet är fantastisk och full av nyttig information. Med mjuka tillåtande rörelser, medveten andning och genom att styra våra tankar inåt, kommunicerar vi med kroppen och kan läka oss själva. Denna yogaform passar alla som är intresserade av att utforska och komma i kontakt med sig själv. Passen inleds med en kort intoning för att landa i kroppen och för att komma i kontakt med det som är just nu. Rörelserna varierar mellan flöden som får igång cirkulationen till fördjupande yinpositioner, där man stannar 3-5 min i positionerna. Passen avslutas med en meditativ avslappning, som alltid i yogatraditionen. Inga tidigare erfarenheter behövs. Kom som du är, i det du är och där du är på din resa.

© 2019 by Mudita yogastudio Österlen. Proudly created with Wix.com