Vi som undervisar i höst

Lisa.jpg
Johanna.jpg

Lisa Norén

 

Asthanga ledd klass tis kl 19-20.30 och Mysore lör 8-9.30

 

Yinyoga Tis 17.15-18.45

 

073-969 34 90
 

Lisa Norén undervisar i Ashtangayoga, både ledda klasser och Mysore style. Hon har de senaste åren undervisat på Yogashala Stockholm.

Lisa har tränat Ashtangayoga sedan 2008 och har gått en två-årig utbildning på Yogashala Stockholm, där hon gick som assistent åt Lisa Lalér som är KPJAYI-auktoriserad lärare.

Vid två tillfällen har Lisa Norén varit i Mysore i södra Indien och tränat för Sharath Jois. Att resa till Mysore har gett Lisa en djupare förståelse för Ashtangayogans metod och ursprung och hon planerar att resa dit igen när hon får möjlighet. Lisa har bott i Stockholm i många år men flyttade till Österlen våren 2019.

Ashtanga Yoga ledd klass

Under den här kursen får du lära dig ashtangayoga på grundnivå under flera veckors tid.

Den passar dig som är nybörjare och inte har någon tidigare erfarenhet av yoga eller dig som har utövat yoga en tid och vill lära dig ashtangayoga från grunden.

Under kursen går vi noga igenom den andningsteknik som vi använder när vi utövar ashtangayoga. Du kommer grundligt få lära dig solhälsning A & B, stående positioner, några sittande positioner och en avslutande sekvens. Vi avslutar alltid med vila.

Du får även lära dig lite om yogans tradition, filosofi och historia. 

Det krävs inga förkunskaper eller förberedelser för att gå denna kurs.

Yogamatta finns att låna.

Tisdagar kl 19-20.30

Ashtanga Yoga Mysore style:

Eleverna gör träningen i egen takt och Lisa ger individuell handledning till varje elev och justeringar vid behov. Den här klassen passar dig som har lite eller mycket erfarenhet av Ashtangayoga. Du behöver inte kunna ordningen på alla positioner, utan får hjälp med det om du behöver.

Lördagar kl 8-9.30

 

 

 

Johanna Nordmark 

 

Vinyasa & Hatha på lördagar 10-11.30

 

070-559 26 60

Johanna är en varm och empatisk yogalärare som guidar hennes elever till deras inre styrka och förståelse till att de är kapabla till så mycket mer! Hennes sätt att undervisa genomsyras av positivitet och uppmuntrande blandat med kunskap och teknik som är lätt att ta till sig och förstå. För Johanna är det viktigt att eleverna känner sig trygga och sedda för att kunna utmana där de är.

Johanna undervisar vinyasa som är inspirerade av många olika stilar som Ashtanga, Iyengar, Dharmayoga, Forrest och Bikramyoga. Klasserna är utformade för att skapa balans i kroppen och sinnet. Det förekommer framåt fällningar, bakåtböjningar, vridningar, stående ställningar, balans, armbalanser och höftställningar. Nivån på klassen är öppen och passar alla oavsett erfarenhet. Alla klasser innehåller pranayama, antingen i början eller i slutet.

Johanna har haft sin bas i Malmö där hon undervisat klasser, workshops, kurser och yogalärarutbildningar. Sedan snart ett år bor hon på Österlen.